Protože patřím mezi gurmány a ty, kteří zbožňují jídlo a nedovedou si bez něj představit plnohodnotný život, mám pro vás dnes svůj osobní tip na jednu úžasnou kuchařku! Života si užívám, nechtěla bych patřit mezi ty, co jen přežívají. Šanci být tady na tom světě jsme dostali jen jednou, tak se toho musí patřičně využít! Ale co to má společnýho s dnešním článkem? Mezi moje užívání v životě patří totiž i užívat si právě dobrýho jídla. Nejde tu jen o konzumování, ale i jeho přípravu.
Můj dnešní tip je hlavně pro ty z vás, kdo milujete jídlo, rádi vaříte a zkoušíte nový chutě. A v tomto případě jde o vaření hrající všemi barvami, tedy Nejbarevnější kuchařka známé Kamily Rundusové neboli KAMU, která procestovala různý kouty světa a ty nejzajímavější recepty z cest napsala do této kuchařky, která váží víc než dvě a půl kila a má 450 stran.
Čekejte to nejlepší z vietnamské, čínské, korejské, mexické, peruánské a dalších zajímavých kuchyní. Dokonce tu najdeme i recept od našeho brněnského Buchecka.
Kámen úrazu bývá ve většině takto psaných kuchařek nákup surovin u nás. Většinu jich totiž v běžných obchodech nekoupíte. Kamu sepsala recepty tak, aby se daly uvařit i v našich podmínkách. Tedy pro brňáky bude nejschůdnější zajet si pro suroviny na Olomouckou tržnici, kde byste všechno měli sehnat. Já sem jezdím taky a opravdu tu nakoupíte kde co! Myslím, že tímto dílem dost obohatíte vaši dosavadní kuchyň a kuchařský um. Ony totiž třeba samotné bylinky dělají s jídlem zázraky a když se je naučíte používat čerstvé a ve správné míře, tak to je pak teprve pecka!
Nejnovější komentáře