Je na čase se postarat i o dobré zprávy! A doufám, že takových zpráv pro vás budu mít víc a víc. Ta dnešní je o velmi dobrém a poctivém pečivu!

Všichni, kdo máte rádi výborné pečivo a řemeslnou pekárnu William Thomas Artisan Bakery určitě zajásáte, protože se v centru otevřela jejich nová pekárna!

Musím napsat, že celá moje rodina si na výborné pečivo od WT zvykla velmi rychle a ten rozdíl v chuti je až neuvěřitelný.

Celý tento projekt je mi sympatický a přirostl mi k srdci, protože jsem s Tomem a Vilémem v kontaktu skoro od jejich začátků. Je krásný vidět, jak když někdo dělá práci, která ho baví a dělá ji dobře a poctivě, jak se rozrůstá a zároveň se daří.

Myslím, že vy, kdo už jste se pro pečivo naučili chodit právě do této pekárny, to poznáte taky a proto se sem vracíte.

Jejich croissanty a kroláče, to je velká věc, jakmile jednou ochutnáte, nebudete mít dost.:) Doporučuji ochutnat i bezlepkové financierky, které jsou k dostání hned v několika příchutích. Vlastně vše co tu koupíte je fakt povedený.

No ale pojďme dál k nově otevřené pekárně!

Není tady klasický okýnkový prodej, jak jste u WT zvyklí, ale můžete si vybírat pečivo přímo uvnitř pekárny, u pultu, vidíte přitom až do výroby, přes velké prosklené okno do místnosti, kde se připravují croissanty, a přes pult zase až k pecím. Takto máte celý proces přípravy pečiva od začátku až do konce na očích.

Otevřeno je už od 7,30h ráno, můžete se tak stavit třeba už cestou do práce a koupit si ještě teplou a křupavou snídani. Nabídka je v nové pekárně stejná jako na Mozolkách. Každý den se tak můžete těšit na jiný speciál a určitě nás brzy zase čeká spousta novinek, podle toho, jak znám kluky, tak už zase vymýšlí, jakým pečivem by nás překvapili.

Pečivo se tu pro vás peče hned několikrát denně, k vám se tedy dostane vždy křupavé, voňavé a čerstvé.

Na Mozolkách je stále otevřeno a to s novou otvíračkou, už od 11h!

William Thomas Artisan Bakery najdete tedy nově na Jaselské 2 a stále na Mozolkách 2.

William Thomas Artisan Bakery/ web

William Thomas Artisan Bakery/ facebook