Máte rádi dezert Pavlova? Ten lehounký dezert, který se rozplývá na jazyku a nikdy ho není dost?

Pak by vás mohlo zajímat, že se dá udělat i jako roláda! Opět vypadá famózně a chuť si vždy můžete zvolit podle sebe. Nedám dopustit na její jemnou chuť s čerstvým ovocem, které svou šťavnatostí a kyselostí vyrovná sladkost dezertu. Proto ji mají rádi i ti, kteří úplně na sladké nejsou.

Těsto

  • 3 ks bílky
  • 150 g cukr (může být kokosový, krystalový nebo jakýkoliv sypký cukru)
  •  špetka soli
  • 1 čl octa

Vše mixujeme cca 10 minut do tuhého sněhu. Dáme na pečící papír, rozměr 15x30cm na výšku 1cm. Pečeme 20 minut na 160C

 

Krém

  • 250 g tvarohu
  • 150 g skyru
  • vanilka
  • mrazem sušené ovoce

Všechny suroviny smíchat v krém a dáme na upečený plát. Ten odlepíme od pečícího papíru, dáváme na spodní stranu plátů a zamotáme.

 

Zdroj: Momfit.dairy