Blíží se nám jaro a to pro některé z nás znamená trošku řádnější očistu těla. Zima byla náročná, dlouhá i nějaké nemoci proběhly a proto abychom se cítili líp, tak podstupujeme detox. který jsme zařadili do svého zdravého života. Musím přiznat, že i v mém životě má své místo.
Dnes mám pro Vás jeden tip na takzvanou třídenní očistu, kde pijete pouze čerstvé šťávy.
Očista je krátkodobé přerušení běžného způsobu stravování za účelem podpory posílení a regenerace organismu. V období, kdy svému tělu „dávám dovolenou“ od konzumace hlavně zatěžujících a hůře stravitelných potravin, mu dám prostor „intenzivně se čistit a uklízet“.
UGO Očista byla sestavena tak, aby podpořila organismus při jeho pročištění, regeneraci a zároveň splňovala optimální kombinaci ovoce, zeleniny a bylin nejen pro co nejlepší účinek, ale i skvělou chuť. Pro lepší průběh a co největší efekt dodržujte doporučený postup.
Jak taková Ugo očista probíhá?
3 dny konzumujete pouze čerstvé šťávy vyrobené na UGO baru, žádné jídlo.
Šťávy si vyzvedáváte vždy ráno mezi 8-10 hod. na UGO Freshbaru či UGO Salaterii, který si sami vyberete.
UGO očista se každý den skládá z 2,5 l unikátních a pečlivě připravených šťáv.
Před a po UGO očistě doporučujeme dodržet tzv.3 čisté dny – lehké stravování. Jde tedy o ucelený 9-ti denní program.
3-denní menu na šťávách obsahuje promyšlené funkční kombinace ovoce, zeleniny a bylin. Celkem se jedná téměř o 30 surovin, ze kterých jsou šťávy pro UGO Očistu vyrobeny. Suroviny jsou ve většině případů odšťavněné. Ty, které nejdou odšťavnit, jsou rozmixované a přidané do šťávy. Konkrétně v Očistě ochutnáte tyto suroviny: ananas, batáty, borůvky, brusinky, celer, citrón, hroznové víno, grep, hruška, jablko, kapusta, koriandr, kurkuma, máta, mrkev, okurka, petržel, pomeranč, rukola, řapíkatý celer, řepa, skořice, špenát, zázvor, zelí, granátové jablko, rebarbora, ředkev, řeřicha a další. Receptury a pořadí šťáv v rámci očisty vzniklo na základě 11-ti leté zkušenosti s provozováním UGO barů a Salaterií a bylo vyvinuto ve spolupráci s výživovým odborníkem – Monikou Divišovou z Wellnessie.
Registrace do očisty bude zahájena 4.3. 2017.
Více info najdete na Ugoocista.cz
Nejnovější komentáře